Illóolajok rezgése

09/20/2021

Egy egészséges szervezet rezgésszintje általában 62 és 78 MHz között mozog, a betegség pedig 58 MHz alatt következik be. Az illóolajok frekvenciája általában 52 és 320 MHz között, míg a spirituálisan is emelő olajoké 90 MHz fölé tehető. A legmagasabb rezgésszámmal, 320 MHz-el, a rózsaolaj rendelkezik!

Az esszenciális illóolajok használata a legszelídebb módszer, hogy kiegyensúlyozzuk és harmonizáljuk az energetikai és fizikai test, valamint a tudat (az érzelmek és a gondolatok) működését, és segítsük a test öngyógyító képességének kibontakozását. A frekvencia a rezgés mutatója, és ezzel minden élő szervezet és tárgy rendelkezik. Az esszenciális illóolajok hatással vannak az auránkra, csakráinkra és a meridiánokra is. 

TUDTAD?

A negatív gondolatok 3 másodperc alatt 12 MHz-el csökkentik a rezgésszintünket, viszont a pozitívak 10 MHz-el, míg az imádkozás 15 MHz-el növeli?

Klinikai kutatások azt mutatják, hogy az ember által ismert, bármely természetes anyag közül, a terápiás minőségű illóolajok rendelkeznek a legmagasabb frekvenciával és olyan hatással vannak szervezetünkre, amelyet a baktériumok, a vírusok, a gomba stb. - nem élhetnek túl. Az illóolajok természetes kémiai összetevői- molekulái hydrofób tulajdonságaik révén áthatolnak a vírusok és a baktériumok sejtfalán is, így azok egyáltalán nem tudnak rezisztenssé válni, ellentétben a mesterséges, kémiai antibiotikumokkal szemben.

Jó tudni, hogy az illóolajok használata által növelhetjük szervezetünk rezgésszintjét. Ez fontos az egészségünk megőrzése, a betegségekből való felépülés folyamatában, mentális-pszichés rendellenességek esetén is, valamint hozzájárul a szervezet energiablokkjainak a feloldásához, spirituális fejlődésünk és öntudatunk ébredéséhez.

  • a félkész élelmiszerek rezgésszáma 0 MHz

  • a friss élelmiszerek rezgésszáma: 20 -27 MHz

  • szárított gyógynövények rezgésszáma: 15 - 22 MHz

  • a friss gyógynövények rezgésszáma: 20 -27 MHz

  • a 100 % tiszta illóolajok rezgésszáma: min. 52 MHz, max. 320 MHz.

FORRÁS: Aromaterápia a mindennapokban és https://www.trimagus.hu/wp-content/uploads/2018/03/Illoolajok_frekvenciaja.pdf