ÉLETMÓD

dōTERRA - A Föld ajándéka

AZ ÉLETRE TANÍT

Ha egy erdőben sétálsz, talán észre se veszed a lábaid előtt heverő csodavilágot. A természetben található növények Isten ingyen ajándékai. Nem csak esztétikai szépségük miatt teremtődtek, hanem gyógyító hatásuk miatt is. A legfőbb ok, ami elválasztja az embert a természettől, az az információ hiánya, a tudatlanság...

Aki ismer vagy olvasta már a könyvemet tudhatja rólam, hogy szkeptikus, őszinte ember vagyok. Szinte már gyermeki naivitással hiszem, hogy együtt képesek vagyunk arra, hogy megteremtsünk egy szereteten alapuló világot. Tetteimet és döntéseimet soha nem a pénz motiválta. Írok, festek, gyerekeket nevelek - egyik sem éppen pénzzel megbecsült szakma.

Ezenkívül soha semmilyen céghez, csoporthoz, rendszerhez nem kapcsolódtam. Magányos farkas vagyok, a saját utamat jártam egész életemben. Ennek az az oka, hogy megfigyeltem: általában a "csordaszellem" idővel mindig széthúzást, ellenségeskedést és versenyt szül. Ebbe a felfogásba pedig sehogy nem fér bele a szeretet - csak az EGO.

Nos, 2021 augusztusában rátaláltam a lélekcsaládomra és ezzel együtt egy új világ nyílt meg számomra: az Illóolajok Mesés Világa. Az aromaterápia rövid idő alatt megtanított arra, hogy:

- figyeljek a testem jelzéseire,

- tudatosítsam magamban, ha valahol fáj, legyen az testi, szellemi vagy lelki fájdalom,

- minél gyorsabban és hatékonyabban orvosoljam az "elakadást",

- értékeljem az apró dolgokat, például egy csepp illóolaj értékét, és azt a munkát, ami mögötte van,

- a tudás hatalom és az információk által kezembe tudom venni saját sorsomat és családom egészségét,

- segíthetek másokon, ezért az aromaterápiát iskolában tanulom, hogy minél több szakértelemre tegyek szert.

Az illóolajok biztonságos használata nem helyettesíti az orvosi kezelést és terápiát, de kiváló kiegészítője lehet annak. Az orvostudománynak is meg van a helye a nagyvilágban, azonban ne feledkezzünk meg a természet alternatív gyógymódjairól sem. Fizikai szinten kemikáliák, szintetikus anyagok tömkelege van a szervezetünkben, lelki szinten pedig a Belső Gyermek szeretne végre fellélegezni azzal, hogy a természetben keressük a megoldásokat.

"Minden családban legyen egy gyógyító!" /dōTERRA®/

Mit kell tudni a dōTERRA® illóolajokról

Így indult a dōTERRA®

Miért más a dōTERRA®

HOL KEZDJEM?

ISMERKEDÉS AZ ESSZENCIÁLIS OLAJOKKAL CSOMAG

Tökéletes kezdő esszenciálisolaj-használóknak: az Ismerkedés az esszenciális olajokkal csomagban minden benne van, ami ahhoz szükséges, hogy elkezdjük megtapasztalni a dōTERRA™ esszenciális olajok életre szóló, áldásos hatásait.


A csomag tartalma:

• Levendula esszenciális olaj (5 ml-es üveg),

• Citrom esszenciális olaj (5 ml-es üveg),

• Borsmenta esszenciális olaj (5 ml-es üveg).